luni, 7 mai 2012

Indeparteaza grasimea de pe abdomen


Grasimea viscerala, adica cea de pe burta, este periculoasa pentru ca se depune in jurul organelor interne si poate sa declanseze probleme hormonale ce duc la boli de inima, diabet si alte afectiuni majore.
Aceasta poate sa fie destul de greu de dat jos, dar sunt cateva metode care vor functiona, atat timp cat tii cont de ele si le pui in practica, informeaza Swanson Vitamins:
Mananca legume cu boabe: acestea, fie ca este vorba de fasole, mazare sau linte, sunt pline cu fibre solubile; cu fiecare 10 grame de fibre consumate zilnic incetinesti acumularea de grasime viscerala cu 4 procente.
Fa exercitii cardio: exercitiile aerobice ard mai multa grasime de pe abdomen decat cele de rezistenta. Ele scad si nivelul de cortizol, ceea ce este un lucru bun, caci excesul in ceea ce priveste hormonul stresului duce la grasime abdominala.
Relaxeaza-te: prea multa anxietate poate sa-ti creasca nivelul insulinei si duce pofteprecum cele pentru mancare grasa si dulciuri. Incearca sa meditezi, sa faci o plimbare prin parc sau pur si simplu sa faci pentru cateva minute o activitate care iti face placere.