sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Cel mai mare caine din lume


Cu o înălţime ce depăşeşte 1,10 metri, greutatea de 110 kilograme şi peste doi metri lungime, George «Uriaşul» are toate şansele să devină titularul noului record mondial, în materie de înălţime şi greutate.
Geroge este un dog german (sau Marele Danez), în vârstă de patru ani, ce locuieşte alături de stăpânul său, în oraşul american Tucson.
Şi cum un câine de asemenea dimensiuni este un mare devorator de alimente, David şi Christine Nasser stăpânii uriaşului George, "investesc" în ineditul patruped, peste 50 de kilograme de mâncare pe lună."
Îl avem de când avea 7 săptămâni, ştiam că este o rasă ce atinge dimensiuni impresionante, însă nu credeam că va creşte atât de mare", explică stăpânii.
"Are un metru şi zece centimetri înălţime, la umăr iar de la nas până la coadă măsoară 2,11 metri. În peste 45 de ani de carieră veterinară nu am văzut un câine atât de mare", mărturiseşte doctorul veterinar William Wallace, din Tucson.
Pentru moment, stăpânii lui George aşteaptă confirmarea de la oficialii Guinness World Record, pentru a şti cu exactitate dacă deţin cel mai mare câine din lume.