miercuri, 11 aprilie 2012

Urari si mesaje de Paste

Urari si mesaje de Paste
1) Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete: cozonac,oul inrosit si un Paste Fercit!!!

2) 
In noaptea invierii
Cind clopotele bat
Si aici in departare
Iisus Hristos a inviat!!!

El a iviat din morti
O salba galbena de porti
Deschisa catre oameni mari,
Sa nu aveti nicicind dusmani!

3)  Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!
4)  Fie ca sfintele sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubirea in sufletele, inimile si gandurile celor dragi si fie ca Hristos a inviat pentru ficare.
5)  Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul Iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca, si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna!
6)  Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat! 

7)  Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)! 

8)  Dincolo de petreceri, de cadouri... Se afla adevarata semnificatie a Pastelui... Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de Sarbatori si tot anul!  

9)  Fie ca Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat. 
10)  Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !

11) Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

12) Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre." Sarbatori Fericite! Fie ca Lumina invierii Domnului sa te calauzeasca pretutindeni. Iti doresc un Paste fericit si binecuvantat. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat! Dincolo de petreceri, de cadouri... Se afla adevarata semnificatie a Pastelui... Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de Sarbatori si tot anul! Cred in prieteni...in vindecarea adusa de lacrimi, rasete si povesti impartasite si in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere si in miracolul zambetelor si imbratisarilor spontane. Cred intr-o prietenie ca a noastra... Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucuri... Paste Fericit !

13) Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

14)Întrega creştinătate îşi primeneşte în această săptămână a Patimilor trupul şi sufletul pentru a primi în curăţenie Învierea Domnului. Dumnezeu ne-a dăruit un univers de ale cărui minunăţii să ne bucuram pe deplin, ne-a dat viaţă ca să o trăim şi pentru alţii, ne-a dat suflet şi conştiinţă de sine pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a ne împărtăşi speranţa cu cei asemenea nouă, pentru a sluji lumina şi binele. Vă doresc din inimă cu prilejul acestor Sfinte Sărbători să vă regăsiţi sufletul dumnezeiesc, să găsiţi calea spre fericire şi să păşiţi în lumina binelui. HRISTOS A ÎNVIAT!

15) E-un somn de salcii un vis de rastignire E plans de miei si sange pe cruce Priveste prin credinta spre Golgota, Spre cununa de spini, Pune mana in ranile cuielor, Hristos va aduce lumina In noaptea renuntarii la moarte pentru viata! Asculta soapta lui ISUS… El iti va spune: “Pentru tine am facut-o.” Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi avem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca macar in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta! Imi doresc ca Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie pentru toti un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. Nu uita: BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre! Urez tuturor ca viata sa va fie pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII .