marți, 6 martie 2012

Simplifica-ti drumul cu Roviniete.ro

Salut dragi cititori astazi o sa discutam despre un nou site care sare in ajutorul tuturor soferilor care alearga dupa o roviniete.
Eu am doar 14 ani, deci nu prea le am cu rovinietele sau alte chestii ce trebuiesc pentru o masina asa ca o sa fac mai mult analiza site-ului roviniete.ro.
Ce este roviniete.ro?
Roviniete.ro - este noul site de informații despre tarifele de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică) - taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.


Site-ul este super ok, are un design simplu, dar in acelasi timp frumos, nu oboseste ochiul vizitatorului. Acest site ofera informatii despre tot ce inseamna rovigneta. Dupa cum stiti, toti posesorii de masini sunt obligati sa poarte lipit de geamul autovehiculului rovinieta. Este foarte usor sa-ti cumperi una de pe roviniete.ro , baietii de acolo va ajuta cu orice informatie aveti nevoie.
Site-ul are mai multe pagini, pe care le puteti gasi in partea stanga. Acolo gasiti totul de la Calculator viniete Romania, pana la pagina de contact a site-ului.
Interesant este faptul ca site-ul iti verifica valabilitatea vinietei tale dar aceasta pagina web beneficiaza de un sistem de alertare a consumatorului, adica cu un cont, cei de la roviniete.ro te tine la curent tot timpul cu data expirarii rovinietei tale, astfel nu vei ramane niciodata descoperit.
Puteti comanda chiar acum o rovinieta, plata se face prin paypal, card visa electron si mastercard.
Comandati cu incredere, pana acum 537 163 de roviniete au ajuns la destinatie.
Am fost surprins cand am vazut ca site-ul are si un blog pe care sunt actualizate cele mai noi stiri in materie de roviniete si alte concursuri ce sunt organizate de roviniete.ro !


Simplifica-ti drumul cu Roviniete.ro !