miercuri, 16 februarie 2011

S-au sarutat timp de 46 ore si 24 de minute


S-au sarutat timp de 46 ore si 24 de minuteUn cuplu de thailandezi a reusit performanta de a se saruta timp de 46 de ore si 24 de minute, ceea ce reprezinta un record mondial. Precedentul record, stabilit tot de Valentine's Day, in Germania, in urma cu 2 ani, era de 32 de ore, 7 minute si 14 secunde.

Prezentul record a fost stabilit in Pattaya, o statiune din sudul Thailandei, conform The Sun. Castigatorii au fost rasplatiti pentru efortul depus cu un inel cu diamante in valoare de aproape 1.200 de euro si un premiu in bani gheata, de 2.400 de euro.

14 indragostiti au intrat in cursa duminica, la 6 dimineata (ora locala). Pana luni dupa-amiaza, jumatate cedasera deja, insa restul au ramas pe pozitii, incurajati de galeria de turisti, formata ad-hoc.

Pe durata desfasurarii competitiei, concurentii au fost obligati sa ramana cu buzele lipite, putand insa bea apa, cafea, lapte sau suc prin pai. Chiar si la toaleta au fost obligati sa mearga impreuna, la fiecare trei ore, fara posibilitatea de a intrerupe sarutul.

In Thailanda, o tara conservatoare, in ciuda faptului ca are printre cele mai puternice industrii ale sexului din lume, sarutul in public nu este vazut cu ochi buni, astfel ca provocarea a fost cu atat mai mare. Concurentii au fost nevoiti sa demonstreze faptul ca sunt ori casatoriti, ori ca formeaza un cuplu adevarat. In lipsa certificatului de casatorie, au fost acceptate scrisori din partea parintilor competitorilor.

Varsta participantilor la concurs a fost cuprinsa intre 21 si 51 de ani.
Articol: www.ziare.com