miercuri, 26 ianuarie 2011

Top 10: Cele mai "talentate" vedete din muzica romaneasca


In muzica romaneasca exista mai multe asa-zise vedete. Unele canta de ani de zile si sunt convinse ca au o cariera, iar altele de abia se lanseaza.

Dintre cele mai vechi pe piata, unele chiar au voce si se descurca binisor la microfon, insa interpreteaza piese fara nici o valoare artistica. Ne intrebam cum isi castiga ele banii daca nu exista cumparatori de CD-uri. Bineinteles, conteaza foarte mult si concertele la care participa organizate cu ocazia alegerilor sau la diferite evenimente orasenesti.

Daca ai ocazia sa intri in concert inaintea unei formatii deja consacrate ca Iris, Voltaj sau Directia 5, ai realizat ceva! Pe asta se bazeaza si unele interprete de muzica usoara romaneasca. Sau foarte usoara...

De partea cealalta a baricadei sunt fetele care s-au apucat de muzica din diverse motive: din plictiseala, sa demonstreze ca orice este posibil sau pentru ca au cu ce.


Iata aici un top 10 al celor mai "talentate" vedete din muzica romaneasca:



10. Delia Matache

Nu contestam vocea si talentul Deliei! Este una dintre cele mai vechi in breasla si a avut concerte si CD-uri la care alte fete nu pot decat sa viseze. Insa de o perioada, cam de cand a inceput relatia ei cu Matteo, Delia a decis sa cante niste melodii putin prea comerciale. Si cam de prost gust... Pacat, Delia, hai vino inapoi!

9. Anne's

Anne Constantin are deja doua albume si cateva videoclipuri, are studii muzicale si a participat la Festivaluri nationale. Cum de nu stim cine este atunci?! Voi stiti cum arata Anne's? In biografia ei declara ca uraste grandomania si lipsa de seriozitate. Poate ar trebui sa o auzim mai des... ca sa stim ce canta.



8. Andreea Balan

Canta de atatia ani incat am ajuns sa ne obisnuim cu ea in peisajul monden. Cand blonda, cand bruneta, agresiva sau sexy, Andreea Balan ne canta de mai bine de 10 ani. Consideram ca este o mult mai buna dansatoare decat interpreta si ca perioada Andre era absolut suficienta, pentru ca atunci a avut cel mai mare succes.

 


7. Andreea Antonescu

Cealalta "Andre" era de mica mult mai talentata decat colega ei de trupa, insa a intrat in scandaluri care nu i-au facut tocmai bine. A avut o perioada de liniste si inca ne mai intrebam de ce a revenit pe piata muzicala. Blonda si cu o imagine de ingenua a uitat trecutul si vrea sa para o adevarata diva. Din pacate a fost mai mult vedeta Playboy decat "muzicanta".

 


6. Cream

Claudia Pavel alias Cream, nascuta la Mangalia in 1984 si-a dorit cu disperare o cariera muzicala. Si a reusit sa o obtina si in cazul ei fiind valabil faptul ca "scopul scuza mijloacele". A colaborat cu Moga si Smiley, insa cand vine vorba de o prestatie live, preferam sa dam sonorul la minim, pentru ca avem ce admira...

 


5. Sylvia

Declar solemn ca nu stiu cine e Sylvia! Voi stiti? Am vazut intr-un ziar niste poze sexy cu ea si sincer, mi-au placut. Dar de aici pana la muzica... e cale lunga. Sylvia, nu ne putem uita doar la poze?




4. Trident

Fetele de la Trident sunt mai celebre pentru fundurile lor decat pentru muzica pe care sustin ele ca o canta. Mai nou s-au despartit... cu atat mai bine! Oricum nu cred ca atunci cand apareau pe scena asculta cineva muzica lor. Sunt exemplul cel mai bun de cum poti avansa in cariera (oricare ar fi aceasta) cu "pile si relatii". N-am zis ce fel de relatii!

 


3. Maria Marinescu

Maria Marinescu nu are o ocupatie stabila si nici carte de munca pe undeva. Isi spune designer. Noi o consideram o aparitie mondena care invarte barbatii bogati pe degete, fara restrictii la numarul de casnicii si cu o avere demna de incredere. Astfel, din lipsa de ocupatie, a scos si ea o piesa alaturi de Catalin, primul Megastar. A declarat apoi ca nu va mai canta. Iti multumim, Maria!

 


2. Oana Zavoranu

Nu voi nega niciodata talentul Oanei. Este plina de viata, extrem de sincera, neprefacuta, prea expansiva cateodata, cu sange fierbinte si plina de contradictii. Insa fata asta chiar are talent! Atat in telenovele cat si in scandalurile care, cu sau fara voia ei, le starneste. Dar cu muzica nu are nici o treaba! Bine a facut ca s-a lasat!

 


1. Sexy-Braileanca

Sexy-braileanca s-a simtit plina de talent si a hotarat sa ne arate si noua cum e sa fii vedeta apreciata si mandra-n toate cele... "Pui de crevedia" este o piesa de o valoare unica, neegalata pana acum pe piata muzicala din Romania. Asteptam mai multe de la tine, Braileanco!
Foto: DLHClick!Kiss News
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!