sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Cele mai amuzante recorduri!

“Cea mai galagioasa pocnitura”
Se pare ca pocnirea degetelor te poate face sa apari in paginile cartii recordurilor.Bob Hatch pe data de 17 mai 2000. Pocnitura sa a atins valoarea de 108 decibeli .

“Saritura in apa cea mai putin adanca”
David Higginbottom a intrat in cartea recordurilor pentru ca a sarit intr-o piscina in care nivelul apei era foarte scazut. In 8 septembriea sarit de la inaltime de 29 de picioare intr-o piscina in care nvelul apei era doar de 11.8 inchi.



“Caine care sare coarda”
Un caine a intrat in cartea recordurilor pt ca a sarit de 63 de ori peste coarda intr-un minut.



“Cele mai multe flotari”
In 30 august 1998, Roy Berger a facut 3416 de flotari in numia o ora



“Cel mai mic Nightclub”
In August 1998,un grup de prieteni s-au decis sa faca un club care sa aiba 2,5 metrii in lungime, 1,25 latime si 2,5 inaltime. Pt aceasta au intrat in cartea recordurilor pt cel mai mic nightclub din lume.



“Cea mai lunga scara”
Stiati ca cea mai lunga scara din lume are 70 de metrii lungime?. Scara a fost realizata pentru paza de coasta americana in 1999 si chiar este folosita.


“Cea mai mare pereche de chiloti”
In noiembrie 2005, un grup de prieteni au expus o pereche de chiloti care masurau 14 metri latime si 10 inaltime.



“Echilibristica cu butoaie de bere”
John Evans a reusit s mentina pe frunte 11 butoaie goale d ebere timp de 10 secunde.


“Bilute in echilibru”

In octombrie 1998, Don Athey, un om cu prea mult timp liber a reusit sa faca 9 mingii de golf sa stea una peste cealalta fara adeziv Cheesy . Se pare ca se antreneaza pentru stiva de 10 bile :



“Bautor de ketchup”
Dustin Phillips in septembrie 1999, a baut 91% dintr-o sticla de ketchup in 33 de secunde.

Echipa Guiness World Records se confruntă, în cele 60.ooo de solicitări de omologare a recordurilor primite anual, cu numeroase situaţii şi persoane cel puţin bizare.

Pare greu de crezut, dar există în lume oameni care pot sări de sute de ori cu coarda pe o sârmă ori care pot ţine în gură mulţi şerpi deodată. Cu toţii au caştigat un binemeritat loc în Cartea Recordurilor la secţiunea talente bizare.



Cei mai mulţi şerpi cu clopoţei ţinuti în gură – Jakie Bibby (SUA) a ţinut în gură, timp de 12,5 secunde şi fără niciun ajutor, opt şerpi cu clopoţei vii, apucându-i de coadă. Recordul a fost stabilit la Guinness World Records Experience, în Florida, la 19 mai 2001.




Cel mai rapid înghiţitor de viermi – C. Manoharan din India a înghiţit 200 de viermi în 30 de secunde. Manoharan vrea să îşi mai asume un record, acela de a-şi introduce doi şerpi pe o nară şi a-i scoate pe gură.




Cel mai scump WC din lume – În anul 2001, Lam Sai-Wing, un bijutier din Honk Kong s-a gândit să construiască un W.C. din aur masiv. Piesa este evaluată la 3.5 miloane de dolari. Este o investiţie paradoxală, din moment ce eşti dispus să arunci banii la W.C.
Cea mai ciudată dietă – Francezul Michel Lotito a mâncat, într-un an, 128 de biciclete, 15 cărucioare de supermarket, 6 candelabre şi 2 perechi de schiuri.
Supravieţuitorul – Premiul pentru supravieţuire a fost acordat americanului Roy C.Sullivan, un pădurar care a fost lovit de fulger de 7 ori. A supravieţuit miraculos având doar câteva arsuri pe piept, i-au ars sprâncenele şi părul şi a pierdut o unghie de la picior. A murit în 1993, dar nu din cauza traumelor. S-a sinucis din cauza unei decepţii în dragoste.
Cel mai lung sărut – Un cuplu a reuşit performanţa să îşi ţină buzele lipite pentru o perioadă de 30 de ore şi 45 de minute. Recordul a fost stabilit în aprilie 1999 la Tel Aviv.

Cel mai respins bărbat – Americanul Keith Redman a fost refuzat de 8.800 de femei, atunci când le-a cerut, pe rând, în căsătorie.


Cea mai mare alăptare sincron – 3.541 de femei din Philiphine şi-au alăptat simultan copiii la sân.


Cea mai lungă călătorie cu maşina – Emil şi Liliana Schmid, un cuplu din Elveţia, au plecat în anul 1984 într-o călătorie în jurul lumii. Timp de 18 ani au folosit aceeaşi maşină, o Toyota Land Cruiser din 1982. Au trecut prin 131 de tari şi au parcurs mai mult de 316.000 de kilometri.
Cel mai mare dans al puiului – Pe 1 septembrie 1996, în localitatea Canfield County Fair din Statele Unite, brusc 72.000 de persoane au început să danseze în acelaşi timp un dans ciudat în care aceştia imitau puii de găină. Aici, dansul este tradiţional pentru nunţi si alte petreceri.

Cea mai mare greutate trasă cu pleoapele – Chinezul Dong Changsheng a tras o greutate de 1,5 tone cu pleoapele.


Cele mai multe despicări ale firului de păr – Alfred West, din Marea Britanie, a reuşit, de 8 ori, să taie un fir de păr omenesc în 18 părţi, făcând 17 secţiuni din acelaşi punct.